Snelle en betrouwbare hosting.

Daarvoor kan je terecht bij Digito-IT.

Digito-IT Tom Abrahams Website Webshop Hosting Domeinnaam

Websites en webshops gemaakt door Digito-IT worden voorzien van snelle en betrouwbare hosting. 

Ben je reeds trotse eigenaar van een website, maar betaal je jaarlijks veel om je website online te houden of is de website niet zo snel? Wil je het hosten en alle bijhorende taken uitbesteden aan een betaalbare prijs? 

Digito-IT neemt jouw hosting, bijhorende administratie en onderhoud over zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. 

Je hosting uitbesteden

Goed idee.

Een overzicht van waarmee ik je help:

Beheer

Ik neem het volledige hosting beheer over. Van administratie, opvolging, tot aanpassingen. Ik zorg ervoor dat je website de nodige bouwstenen heeft om snel en betrouwbaar te werken aan een voordelige prijs.

Snelheid

Snelle laadtijden gegarandeerd. Ook Google houdt hier rekening mee. Websites met een laadtijd van meer dan drie seconden scoren namelijk lager. Hierdoor is een snelle laadtijd een basisvereiste.

Updates & onderhoud

Ik voer het nodige onderhoud uit, pas frequente updates toe en zorg ervoor dat de meest optimale middelen steeds beschikbaar zijn voor jouw website aan de beste prijs.

Voordelig

Mijn prijs? Omdat ik als onderneming ben geregistreerd kan ik jouw hosting aan een voordelige prijs overnemen. Deze prijs ligt namelijk lager dan de prijs die je betaalt wanneer je één website host. Op deze manier kan ik je een voordelige prijs aanbieden zodat hosting door Digito-IT niet enkel kwalitatief is, maar ook voordelig is voor jouw budget.

Je hosting uitbesteden?

Contactgegevens

Stuur me een bericht, bel me op, mail me, of stuur een brief. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Je hosting uitbesteden?

Contactgegevens

Stuur me een bericht, bel me op, mail me, of stuur een brief. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Scroll to Top