Kwalitatief onderhoud.

Daarvoor kan je terecht bij Digito-IT.

Digito-IT Tom Abrahams Website Webshop Onderhoud Aanpassingen

Een website of webshop maken is één. Zorgen dat hij optimaal blijft werken en voldoet aan de laatste noden is een ander. Net zoals een auto heeft een website nood aan kwalitatief onderhoud. Op deze manier wordt de stabiele werking van je website gegarandeerd, en blijft je website steeds up-to-date.

Naast het nodige onderhoud help ik jou ook met aanpassingen op je website of webshop. Nieuwe foto’s of teksten, pagina’s herschikken of toevoegen en meer.

Ook websites die niet gemaakt zijn door Digito-IT kunnen bij mij terecht voor onderhoud.

Onderhoud door Digito-IT

Je website laten onderhouden door Digito-IT? Dan zorg ik voor:

Proactieve opvolging

De performantie en stabiliteit van je website wordt consistent opgevolgd. Zo ben ik meteen op de hoogte wanneer er aanpassingen of optimalisaties mogelijk zijn.

Updates

Een website en de gebruikte toepassingen moeten regelmatig worden geüpdatet om de stabiliteit van jouw website kunnen garanderen. Laat je je onderhoud door Digito-IT uitvoeren, dan zorg ik ervoor dat de nodige updates altijd op tijd gebeuren. Wil je ook aanpassingen op je website doorvoeren? Ik sta paraat.

Vlotte communicatie

Ik ben altijd vlot bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden, hulp te bieden of aanpassingen op jouw website door te voeren. Mailtjes, berichten en telefoontjes behandel ik altijd met de nodige urgentie om jou een goede service te bieden.

Combineren met hosting

Je website onderhouden bij Digito-IT? Dan kan het interessant zijn om mij je hosting ook te laten beheren in een optimaal pakket. Zo ben je volledig vrij van alle onderhoud en zorgen, en dit aan een voordelige prijs.

Je website laten onderhouden door Digito-IT?

Contactgegevens

Stuur me een bericht, bel me op, mail me, of stuur een brief. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Je website laten onderhouden door Digito-IT?

Contactgegevens

Stuur me een bericht, bel me op, mail me, of stuur een brief. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Scroll to Top