Optimaliseer je website met behulp van een

Professionele websiteanalyse

Professionele websiteanalyse Limburg

Is  jouw website slim opgebouwd? Heb je een modern ontwerp en een gebruiksvriendelijke structuur? Zijn alle technische en achterliggende aspecten in orde? 

Hoe gemakkelijk kan je doelpubliek jouw website terugvinden? Zijn er kansen die je vandaag niet grijpt om bovenaan te komen in zoekmachines?

Een professionele websiteanalyse door Digito-IT geeft je een uitgebreid antwoord op deze vragen, gecombineerd met concrete en praktische stappen om je website te optimaliseren op deze gebieden.

Professionele websiteanalyse Limburg

Is je website opgebouwd in

Een modern ontwerp?

Modern websiteontwerp
Modern websiteontwerp

1. Ontwerp

Eerst neem ik het ontwerp van je website door.
Hoe modern is je ontwerp? Staan de juiste elementen op de juiste plaats? Worden de juiste pagina's gebruikt om de belangrijkste elementen duidelijk weer te geven?

Ik ga na hoe je ontwerp verbetert kan worden zodat bezoekers langer op je website blijven en effectief doorklikken. 

2. Structuur en gebruiksvriendelijkheid

Vervolgens analyseer ik de gebruiksvriendelijkheid van je website. Zijn alle pagina's, menu's en koppelingen logisch opgebouwd? Kan iedereen de nodige informatie meteen terugvinden? Hoeveel "clicks" heb ik nodig om te geraken waar ik wil?

Vaak sta je als eigenaar van een website niet stil bij de gebruiksvriendelijkheid van je website. Om je website interactief en interessant te houden en een goed conversieratio te behalen is het belangrijk om je website gebruiksvriendelijk op te bouwen.

3. Schaalbaarheid

Vervolgens controleer ik of je website volledig schaalbaar is op alle toestellen. Een moderne website moet namelijk perfect passen op elke tablet en smartphone.

Ik geef je concrete tips hoe je de elementen op je website optimaal kan positioneren zodat je website op élk toestel mooi is.

4. Doelgroep

Spreekt je website je gewenste doelgroep ook aan? Aan de hand van de juiste kleuren, lettertypes, accenten, titels en foto's geef je je website een algemene 'look and feel'. Dit kan je slim afstemmen op je doelgroep om het succes van je website te vergroten.

Ik geef je concrete tips hoe je de kleuren, lettertypes, accenten, titels en foto's kan optimaliseren voor jouw doelgroep.

Je website moet er niet enkel goed uitzien in je webbrowser, ook de achterliggende aspecten moeten in orde zijn om een stabiele en performante website te hebben waar bezoekers en zoekmachines van houden.

5. Correcte werking

Eerst en vooral ga ik na of alle linken, knoppen en formulieren correct werken. Heb je een 404 pagina en gebruik je hem slim om mensen door te verwijzen naar de juiste plaats op je website?
Alle technische foutjes worden opgelijst.

6. Beveiliging

Een goede website is veilig, zowel voor de eigenaar als de bezoekers. Ik ga de belangrijkste beveiligingsaspecten zoals certificaten en SSL na en toon aan hoe je deze kan oplossen indien nodig.

7. Laadsnelheid

Is je website écht snel? De meeste bezoekers haken af als je website langer dan 3 seconden nodig heeft om te laden.

Maak je al gebruik van caching, lazy loading en image optimization? Worden je afbeeldingen geschaald op mobiele toestellen voor snellere laadtijden?
Ik geef je alle suggesties om de snelheid van je website te optimaliseren.

Voldoet je website aan de nodige

Technische aspecten?

Technische werking website
Technische werking website

Is je website

Vindbaar?

Vindbaarheid website
Vindbaarheid website

Een mooie, moderne, gebruiksvriendelijke en snelle website is de eerste stap. Hierna is het belangrijk dat je website ook effectief bezocht wordt en vindbaar is.

Een sterke website die niet bezocht wordt levert je namelijk weinig op.

8. Vindbaarheid voor zoekmachines

Ik ga na of je website goed vindbaar is op zoekmachines, specifiek voor jouw doelpubliek.
Ik evalueer de belangrijkste zoektermen en maak een duidelijk overzicht van de vindbaarheid en belangrijkste zoektermen voor jouw website.

9. Huidige succes

Hoe vaak wordt je website vandaag bezocht? Trek je het juiste doelpubliek aan? Heb je een actuele sitemap?

Ik geef je een overzicht van het huidige succes van je website zodat je zicht krijgt op de nodige verbeteringen. Hierin toon ik ook aan op welke zoektermen je vandaag al scoort, en welke zoektermen je het kunnen meest opleveren.

10. Actieplan

Het overzicht van de vindbaarheid van je website in combinatie met het huidige succes geven aan op welke zoektermen en gebieden je de vindbaarheid van je website kan verbeteren.

Ik geef je zicht op de zoektermen die jouw doelpubliek gebruiken, en toon aan de hand van een concrete strategie en een praktisch stappenplan hoe je deze op je website kan integreren om hoger te scoren in zoekmachines.

Een professionele websiteanalyse door Digito-IT

Het overzicht:

Scoor met jouw website

Vraag een professionele websiteanalyse aan

Voor €175. Of helemaal gratis als je ervoor kiest om het actieplan door Digito-IT te laten uitvoeren.

Je website optimaliseren met een professionele websiteanalyse?

Contactgegevens

Stuur me een bericht, bel me op, mail me, of stuur een brief. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Je website optimaliseren met een professionele websiteanalyse?

Contactgegevens

Stuur me een bericht, bel me op, mail me, of stuur een brief. Het contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Contactformulier

Scroll to Top