Digitaal sterk staan

Met een resultaatgerichte website die scoort in zoekmachines, en dat helemaal op maat van jouw bedrijf

Websites & Webshops

Een unieke website of webshop met focus op gebruiksvriendelijkheid en uitstraling.

Website onderhoud

Je website of webshop altijd up-to-date dankzij kwalitatief onderhoud.

Website hosting

Snelle en betrouwbare website hosting voor jouw website. Domeinnaam inbegrepen.

Er zijn veel bureaus op de markt.

Waarom kiezen voor Digito-IT?

Maatwerk

Elk project is uniek. Daarom wordt jouw project ook precies op maat van jouw doelstellingen gemaakt. Ik luister, doe gefundeerd onderzoek, en maak een uniek ontwerp.

Digitaal

Als "Digital Native" ben ik helemaal ondergedompeld in de digitale wereld van vandaag. Hierdoor heb ik de nodige kennis om jouw bedrijf digitaal sterk te laten staan.

Vlotte communicatie

Communicatie en samenwerking is belangrijk. Eén van mijn troeven is open en vlotte communicatie. Vragen en feedback worden met de nodige urgentie en aandacht behandeld. We zijn ten slotte een team.

Persoonlijk

Dankzij de kleinschaligheid van mijn bureau kan ik elk project persoonlijk verwerken. Deze persoonlijke touch is ook terug te vinden in het resultaat van elk project. Ook na de oplevering blijf ik persoonlijk betrokken bij je project.

Mobile first

Vandaag de dag benadert meer dan 50% van de gebruikers een website of webshop via hun mobiele toestel. Deze stijgende trend brengt specifieke vereisten met zich mee, die ik in elk project verwerk.

Scoren

Een mooie website of webshop is leuk. Het is natuurlijk nog leuker als hij gemakkelijk terug te vinden is, vlot te besturen is en scoort bij klanten. Hier besteed ik de nodige aandacht tijdens het opmaken van jouw unieke ontwerp.

Aanpak

Ik wil een website, webshop en/of online marketing project laten opstarten.
Hoe gaat dat nu in zijn werk?

Stap 1: Contact

Neem even contact met me op. Zo kunnen we jouw project samen bespreken, kan ik al je vragen beantwoorden en een concreet voorstel maken.

Stap 2: Plan

We bekijken samen hoe we jouw idee zullen realiseren. Op basis van jouw doelstellingen maken we een ontwerp en stappenplan dat het mogelijk maakt om online te scoren.

Stap 3: Implementatie

Wanneer we tot een sterk ontwerp zijn gekomen, ga ik meteen aan de slag. Tijdens het uitwerken van jouw project zal ik regelmatig tussentijdse demonstraties geven, zodat al jouw feedback meteen verwerkt kan worden.

Stap 4: Onderhoud

Bij de oplevering stopt mijn hulp nog niet. Hierna is het belangrijk om je website kwalitatief te onderhouden, zodat hij altijd vlot blijft werken. Het spreekt voor zich dat je na de oplevering op elk moment nog steeds wijzigingen kan laten aanbrengen naar wens.

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan

Wil jij ook digitaal sterk staan?

Recente projecten

Hair Explosion

Een nieuwe website voor Hair Explosion waarop het aanbod, de prijslijst en kapsalon overzichtelijk worden getoond.

Kinervus

Een moderne website voor een gloednieuwe kinesitherapeut in Alken.

Kattenhotel Tesoro

Frisse website voor Kattenhotel Tesoro, waar klanten het hotel kunnen bekijken, en gemakkelijk kunnen reserveren.

Natuurprikkels

Sfeervolle website voor Natuurprikkels die een heldere kijk geeft op de activiteiten en eigen ontworpen portfolio.

Zij kozen reeds voor Digito-IT

Tom gaf mij meteen het gevoel dat wij bij het ontwerp van de website op dezelfde golflengte zaten. Door zijn ervaring met het bouwen van websites kon hij ook tips, suggesties en opmerkingen geven waaraan ik zelf nooit zou hebben gedacht. Bovendien werd er echt rekening mee gehouden met het beeld van mijn website dat ik voor ogen had.
Marc Fourier Natuurprikkels
Marc
Natuurprikkels
5/5
Zeer tevreden! Zeer goede en snelle communicatie en voldoende feedbackmomenten zodat we samen tot een mooi resultaat zijn gekomen. Een echte aanrader!
Stefanie Ver Eecken Kinervus Kinesist Alken
Stefanie
Kinervus
5/5
Enige tijd geleden vatte ik het idee op om als startend onderneemster in mijn ééntje, zonder enige kennis een website te gaan opzetten in Wix. Makkelijk toch, met al die beschikbare sjablonen? En goedkoper dan dit uit handen te geven. Dat was althans op dat moment mijn idee.
Toch heeft dit mij heel wat gekost aan verloren tijd en energie, alleen al om uit te zoeken hoe alles werkte. Bovendien bleef ik ook met vragen en problemen zitten waar ik alleen niet uitgeraakte.

Ik was dan ook zeer blij dat ik Tom contacteerde, die mij met allerlei raad en tips heeft bijgestaan om dit toch tot een goed einde te brengen.
Cindy Bex Natuurprikkels De Kleine Theeboom
Cindy
Herboriste
5/5
We kwamen bij Tom terecht om ons bij te staan in het maken van een website. Eerst nam hij ruim de tijd om een duidelijk beeld van het hele concept te krijgen. Hij hechtte ook veel belang aan onze wensen en stond zeker open voor aanpassingen. Hij werkt zijn idee uit en maakt tijd om dit in alle rust te overlopen met ons. Wij zijn heel tevreden over zijn vakkundige aanpak!
Heidi Clerx Kattenhotel Tesoro Alken
Heidi
Kattenhotel Tesoro
5/5
Zeer vriendelijke eigenaar en fijn zakendoen.
Luistert eerst naar de ideeën van de klant en gaat daarmee te werk, en zorgt voor goede aanbevelingen en tips om tot een mooi eindresultaat te komen!

Ook top dat hij ermee bezig blijft om alles tot in de puntjes in orde te hebben en alsook te houden! Zeker een aanrader.
Dayo Croes Kattenhotel Tesoro
Dayo
Kattenhotel Tesoro
5/5
Ik heb contact opgenomen met Tom omdat ik verschillende websites heb bezocht die hij super mooi en uitnodigend had gemaakt. Zo zijn we er samen ingevlogen, Tom had dadelijk veel ideeën, een frisse kijk, een duidelijke visie die zeker aansluit met die van mij.
Tom zijn werk is echt op maat, hij luistert goed naar de wens van de klant, de noden en stelt de juiste vragen. Zo kom je samen op iets wat uniek is, enkel voor jou.

Vandaag ben ik zeer trots om mijn mooie website te zien schitteren, duidelijk, warm, en vooral helemaal mij. Ik ben zeer tevreden met het super resultaat!
Sofie Abrahams Kapsalon Hair Explosion
Sofie
Hair Explosion
5/5

Wil jij ook digitaal sterk staan?

Scroll to Top